سالاد یونانی یکی از سالادهای پرطرفدار در دنیاست که با هر ذائقه ای سازگار است و در اکثر کشورهای دنیا چه در روستوران ها و چه در خانه ها در کنار غذا سرو می شود.
مواد لازم سالاد یونانی:
این غذا را بسیاری از خانمها با سلیقه ایرانی تهیه می کنند و از روش پخت آن آگاهند. برای اطلاع خانمهایی که دوست دارند روش پخت اصولی آن را بیاموزند، دستور تهیه این غذا را بر اساس یاد داشتهای یک آشپز ماهر برایتان بیان خواهیم کرد تا در مهمانی های خانوادگی آن را بپزید و از مزه لذیذ آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کرد. البته می توان از خمیرنان باگت موجود در نانوایی ها هم استفاده نمود ولی خمیری که شما در منزل تهیه کنید دارای تخم مرغ ، ماست و مخلفات دیگری است که بسیار لذیذتر خواهد شد،.
یکی از دغدغه های مهم کسانی که نوزاد شیرخوار دارند این است که پس از رسیدن نوزاد به سن شش ماهگی که زمان خوردن غذاهای کمکی است چه غذاهایی را در رژیم غذایی کودک قرار دهند تا علاوه بر راحتی هضم، ارزش غذایی بالا نیز داشته باشد. یکی از غذاهای مقوی و سنتی ایرانی که به رشد جسمی و ذهنی کودک کمک خوبی می کند حریره بادام است.
دلیل این که چرا حریر بادام برای نوزاد توصیه می شود این است: از آنجا که بادام پایه اصلی این غذا است و به آن فرنی بادام نیز گفته می شود خواص فراوان دارد و منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است. بادام سرشار از ویتامین E است که خوب می دانیم در عملکرد مغز موثر است، منبعی غنی از کلسیم، پتاسیم، آهنم، منگنز و … است و علاوه بر این ها برای رشد و استحکام استخوان و نیز جلوگیری از پوکی و نرمی استخوان مفید است، و حریره بادام خوشمزه به اصطلاح بنیه کودک را قوی می سازد و انرژی بدن را بالا می برد و چاق کننده نیز هست. این غذای کمکی خوشمزه از نظر طب سنتی نیز دارای ارزش غذایی فراوان است و از این رو خوردن حریره بادام برای بزرگسالان و جلوگیری از مشکلات استخوانی در کهنسالی هم مناسب دانسته شده.
«کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی با یک دستور پخت ساده است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و درست میکردند. درست کردن کاچی به عنوان یک دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف است و گاهی اوقات اسامی متفاوتی هم دارد.
ادامه مطلب ...