طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا

امروز برای شما طرز تهیه یک سالاد بسیار سالم و خوشمزه را آماده کرده ایم. این سالاد که سالاد آوواکادو و کوینولا می‌باشد بسیار خوشمزه است و پیشنهاد می‌کنیم این سالاد را آماده کنید و به کودکانی که سبزیجات نمی‌خورند پیشنهاد دهید.
طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا

مواد لازم برای سالاد آووکادو و کوینولا:
  • کوینولا قرمز: یک سوم فنجان 
  •  آب: دو سوم فنجان
  •  گوجه فرنگی گیلاسی: یک فنجان
  • خیار خرد شده: نصف فنجان 
  •  پیاز قرمز خرد شده: یک چهارم فنجان
  •  آب لیمو: دو قاشق غذا خوری
  • زیره: نصف قاشق چای خوری 
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  •  برگ اسفناج: دو فنجان
  • آووکادو خرد شده: یک عدد
 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه املت

طرز تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه ها

املت گوجه فرنگی یک صبحانه، ناهار و شام خوشمزه است.املت از جمله غذاهایی هستند که خوردنشان در هر سه وعده غذایی لذت بخش است. ساده ترین مدل املت ، املت گوجه فرنگی ست که می توانید فقط با گوجه و تخم مرغ تهیه کنید. گوجه سرشار از ویتامین آ، نیاسین، تیامین و ب کمپلکس است که همگی این مواد برای سلامتی بینایی و درمان بیماری های چشمی ضروری هستند. این ماده غنی از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد بدن مبارزه می کنند.

  ادامه مطلب ...

زرشک پلوبا مرغ شکم پُر

نتیجه تصویری برای تزیین مرغ شکم پر با برنج

مرغ کامل را شسته و داخل شکم آن را تمیز کنید.

زردچوبه ، فلفل سیاه، نمک و ادویه مرغ هر کدام یک قاشق چایخوری را مخلوط کرده و به اطراف مرغ زده و آن را مزه دار کنید.
٢ عدد پیاز را به صورت خلال های درشت خرد کرده ، در روغن تفت دهید و به آن کشمش ، گردو ( خرد شده ) ، رب انار و شیره خرما ( یا دو قاشق شکر ) اضافه کنید ، حرارت را کم کرده تا کشمش ها نسوزند. ( ١٠ دقیقه کافی است).

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه نان پنجره ای

 

طرز تهیه نان پنجره ای

هرچند در آشپزی ایرانی مقوله‌ای با عنوان دسر وجود ندارد، ولی خوراکی‌های شیرینی که در پایان غذای اصلی خورده می‌شود، کم نیستند. نان پنجره‌ ای نوعی دسر سنتی بسیار ترد و خوشمزه ایرانی است که تهیه آن نیاز به امکانات و مهارت خاصی ندارد. آرد سفید گندم، پودر نشاسته و تخم مرغ مواد اصلی مورد استفاده در تهیه این شیرینی هستند و برای خمیر کردن این مواد، مایعی نیاز داریم که می‌تواند شیر یا گلاب باشد.

نان پنجره ای

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه آش گوشواره

برای درست کردن آش گوشواره خوش مزه و محلی سری به خراسان شمالی می زنیم. و طرز تهیه این آش متفاوت و خوش مزه و مقوی را برای شما همراهان قرار می دهیم تا با خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید نام دیگر آش گوشواره، دیشوره می باشد که بسیاری از خراسانی ها با این کلمه آشنایت دارند البته این آش در مناطق آذربایجان هم پخت می شود و به جوشواره معروف می باشد.

طرز درست کردن آش گوشواره 

مواد لازم برای خمیر

  •  آرد: ۳ پیمانه
  •  تخم مرغ: ۱ عدد
  •  نمک :  نصف قاشق چای خوری
  •  آب  :  یک دوم پیمانه


دستور پخت آسان آش گوشواره

مواد لازم برای مواد میانی:

  •  پیاز رنده شده:  ۱ عدد
  •  گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  •  نمک و فلفل:   به میزان لازم
  •  زردچوبه:  مقداری

طرز پخت آش گوشواره

مواد لازم برای آش

  •  نخود: ۱ پیمانه
  •  جعفری و گشنیز:  برای تزئین
  •  نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری
  •  سرکه : یک چهارم پیمانه
  •  پیاز نگینی: ۱ عدد
  •  رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  •  کره: ۵۰ گرم
  •  آب: ۴ لیوان


روش تهیه آش گوشواره

طرز تهیه آش گوشواره:

برای تهیه این آش ابتدا باید خمیر آن را به این شکل آماده کنید که تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و آب را بریزید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس آرا را به تدریج افزوده و مخلوط کنید تا جایی آرد بریزید که خمیر درست شده به دست نچسبد.

حالا روی خمیر را بپوشانید و کمی استراحت دهید و در این میان مایه میانی را درست کنید. برای این کار پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ شده مخلوط کنید سپس نمک و فلفل بپاشید و ورز دهید تا یکدست شود.

حالا مایه گوشتی را به شکل کوفته های ریز درآورده و در یک سینی بچینید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس کوفته ریزه ها را داخل آن سرخ کنید در صورت تمایل می توانید زردچوبه به موادتان اضافه کنید. 

برای طرز تهیه گوشواره خمیرتان را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آن را به قطر ۲ میلی متر باز کنید و با چاقو مربع هایی ۲ در ۲ در بیاورید و مواد خود را به اندازه یک نخود در داخل آن قرار دهید و هر مربع را جدا جدا ببندید. سپس رب گوجه فرنگی، پیاز، کره، نعنا خشک را تفت داده و کمی آب به آن اضافه کنید تا جوش بیاید بعد گوشواره ها رو درون آن ریخته و هم بزنید و نخود های پخته شده خود راهم درون آن اضافه کنید بعد چند جوش که خورد می توانید برای تزئین گوشواره خود از جعفری و گشنیز استفاده کنید مدت زمان پخت این غذا نیم ساعت می باشد.

 طرز تهیه آش گوشواره

خواص جعفری:

  • مصرف جعفری موجب ارتقاء سلامت استخوان میشود.
  • آهن موجود در جعفری به درمان کم خونی کمک میکند.
  • جعفری برای درمان نفخ شکم و قلنج استفاده می شود. 
  • جعفری حاوی مقدار زیادی ویتامین C  بوده و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.