املت گوجه فرنگی یک صبحانه، ناهار و شام خوشمزه است.املت از جمله غذاهایی هستند که خوردنشان در هر سه وعده غذایی لذت بخش است. ساده ترین مدل املت ، املت گوجه فرنگی ست که می توانید فقط با گوجه و تخم مرغ تهیه کنید. گوجه سرشار از ویتامین آ، نیاسین، تیامین و ب کمپلکس است که همگی این مواد برای سلامتی بینایی و درمان بیماری های چشمی ضروری هستند. این ماده غنی از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد بدن مبارزه می کنند.
مرغ کامل را شسته و داخل شکم آن را تمیز کنید.
زردچوبه ، فلفل سیاه، نمک و ادویه مرغ هر کدام یک قاشق چایخوری را مخلوط کرده و به اطراف مرغ زده و آن را مزه دار کنید.
برای درست کردن آش گوشواره خوش مزه و محلی سری به خراسان شمالی می زنیم. و طرز تهیه این آش متفاوت و خوش مزه و مقوی را برای شما همراهان قرار می دهیم تا با خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید نام دیگر آش گوشواره، دیشوره می باشد که بسیاری از خراسانی ها با این کلمه آشنایت دارند البته این آش در مناطق آذربایجان هم پخت می شود و به جوشواره معروف می باشد.
برای تهیه این آش ابتدا باید خمیر آن را به این شکل آماده کنید که تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و آب را بریزید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس آرا را به تدریج افزوده و مخلوط کنید تا جایی آرد بریزید که خمیر درست شده به دست نچسبد.
حالا روی خمیر را بپوشانید و کمی استراحت دهید و در این میان مایه میانی را درست کنید. برای این کار پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ شده مخلوط کنید سپس نمک و فلفل بپاشید و ورز دهید تا یکدست شود.
حالا مایه گوشتی را به شکل کوفته های ریز درآورده و در یک سینی بچینید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس کوفته ریزه ها را داخل آن سرخ کنید در صورت تمایل می توانید زردچوبه به موادتان اضافه کنید.
برای طرز تهیه گوشواره خمیرتان را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آن را به قطر ۲ میلی متر باز کنید و با چاقو مربع هایی ۲ در ۲ در بیاورید و مواد خود را به اندازه یک نخود در داخل آن قرار دهید و هر مربع را جدا جدا ببندید. سپس رب گوجه فرنگی، پیاز، کره، نعنا خشک را تفت داده و کمی آب به آن اضافه کنید تا جوش بیاید بعد گوشواره ها رو درون آن ریخته و هم بزنید و نخود های پخته شده خود راهم درون آن اضافه کنید بعد چند جوش که خورد می توانید برای تزئین گوشواره خود از جعفری و گشنیز استفاده کنید مدت زمان پخت این غذا نیم ساعت می باشد.