دستور تهیه اکبر جوجه اصل مازندران

اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.

ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :

مواد لازم اکبرجوجه

جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به مقدار لازم

ادامه مطلب ...

طرز تهیه متبل بادمجان

متبل یکی از پیش غذاهای معروف لبنانی است که بادمجان و ارده تهیه میشود، این پیش غذا را میتوانید به راحتی تهیه کرده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه از مهمان های خود پذیرایی کنید.


مواد لازم برای متبل بادمجان:

  • ارده: 5 تا 6 قاشق غذاخوری 
  •  پیاز کوچک: 1 عدد
  • بادمجان:  4 تا 5 عدد 
  • سیر: 6-7 حبه 
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  •  لیمو سنگی: نصف


 

ادامه مطلب ...