طرز تهیه سالاد یونانی

سالاد یونانی یکی از سالادهای پرطرفدار در دنیاست که با هر ذائقه ای سازگار است و در اکثر کشورهای دنیا چه در روستوران ها و چه در خانه ها در کنار غذا سرو می شود.


 مواد لازم سالاد یونانی:

  • فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای زرد :1 عدد
  • کاهو سالادی: 2 بته
  • پنیر فتا (سفید): ۳ 2 پیمانه
  • انگور: به مقدار دلخواه
  • خیار: 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز قرمز: یک پیمانه
  • زیتون سیاه: به مقدار دلخواه
  • زیتون سبز بی هسته : به مقدار دلخواه
  • لوبیا قرمز پخته شده : به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
  • سرکه بالزامیک: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه سالاد یونانی:

ابتدا سس را به این شکل آماده کنید روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

برگ های کاهو را جدا کرده و آن را با دقت بشویید و برگ های خراب و لک دار را دور بریزید، سپس بگذارید تا آبش کاملا برود. سبزیجات دیگر را هم شسته و بگذارید خشک شوند، حالا کاهو را در ابعاد مورد نظر خرد کرده، پیاز و خیار را حلقه ای برش بزنید.

فلفل دلمه ها را هم از وسط برش زده و بعد از خارج کردن دانه و قسمت های اضافی آن خردش کنید، سپس گوجه فرنگی را برش زده و پنیر را هم خرد نمایید.

در یک دیس بیضی شکل، کاهو ها را می چینیم پیاز، پنیر فتا، خیار خرد شده، گوجه فرنگی، فلفل ها، زیتون ها، لوبیا قرمز پخته و انگور ها را روی دیس پوشانده شده با کاهو می چینیم.


خواص کاهو:

  • مصرف کاهو موجب بهبود عملکرد مغز میشود.
  • عصاره برگ کاهو میتواند سلول های سرطانی پستان را کنترل کند.
  • خوردن کاهو توانایی چشم را بهبود بخشیده و از بروز آب مروارید جلوگیری میکند.
  • کاهو اثرات آرامبخش بر روی بدن اسنان دارد و مصرف آن موجب خواب راحت میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.