طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

مواد لازم برای شیرینی زبان خانگی

  •  آرد کاملا سفید :300 گرم
  • کره :150 گرم
  • تخم مرغ :یک عدد
  • روغن مایع :یک قاشق سوپخوری
  • جوهرلیمو:1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل :1/2 قاشق چایخوری
  • نمک :یک قاشق چایخوری
  • آب خنک :یک فنجان

شیرینی زبان

شیرینی زبان از چندین سال پیش در میان سفره های پذیرایی ایرانی ها رونق داشته است که در کنار کیک یزدی و دانمارکی از پایه های ثابت شیرینی های مراسم ها و میهمانی ها بوده اند.

شیرینی زبان

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه کامل “رشته پلو” با نکات و ترفندهای خوب جا افتادن


طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ را در این بخش از آشپزخانه برایتان در نظر گرفته ایم

مواد لازم رشته پلو مجلسی

برنج ایرانی 2 پیمانه

رشته پلویی قهوه ای رنگ 100 تا 150 گرم

عدس 1 پیمانه

کره حیوانی 50 گرم

فیله مرغ 300 تا 500 گرم

زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری

دارچین 1 قاشق غذاخوری

پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری

کشمش پلویی و خرما نصف پیمانه

نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم

   ادامه مطلب ...

آشنایی با انواع کشمش و روش درست کردن کشمش

انگور خشک شده را کشمش می نامند.

همان قدر که انگور انواع و اقسام مختلف دارد، طبیعی است که این تنوع را در کشمش نیز بتوان یافت. در یک دسته بندی کلی، رایج ترین کشمش های مورد استفاده به 2 تا 3 دسته تقسیم می شوند:

1– کشمش سبز که به صورت آجیل مصرف می شود.

2– کشمش سیاه یا قهوه ای که به خاطر کاربرد آن در بعضی پلوها مانند عدس پلو، به کشمش پلویی معروف است.

  ادامه مطلب ...