طرز تهیه پاناکوتای انار


مواد لازم :

شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه 200 گرم
شکر یک دوم پیمانه
دانه انار مقداری برای تزیین
پودر پسته و انار برای تزئین
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژله انار 1 بسته
آبجوش یک و نیم پیمانه
دانه انار 200 گرم

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی:

کیک نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند.

مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.

کیک یزدی

مواد اولیه مورد نیاز برای کیک یزدی

روغن مایع :175 گرم 

عسل:یک قاشق غذاخوری

 بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری

پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری 

گلاب:3 قاشق غذاخوری

آرد سفید:300 گرم 

تخم مرغ :3 عدد 

شکر :200 گرم

 ماست غلیظ :150 گرم 

ادامه مطلب ...