در مرحله بعد کاکائو شیرین نشده را به مواد بالا اضافه کنید روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و یکدست شوند.
در مرحله بعدی از طرز تهیه کیک روسی ، کرم را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر غلیظ و چسبناک درست شود.
خمیر را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود سپس دو تکه کاغذ روغنی را آماده کنید و روی آن کمی آرد بپاشید تا خمیر نچسبد.
حالا یک قاشق غذاخوری سرپُر از خمیر را برداشته و روی کاغذ روغنی که آرد پاشیده اید قرار دهید و روی آن را کمی آرد بپاشید سپس به وسیله یک وردنه به آرامی خمیر را باز کرده (به خمیر فشار نیاورید تا به وردنه نچسبد)، خمیر را به صورت ورقه نازک دایره مانند درآورید.
کیک را به همراه کاغذ روغنی داخل سینی فر بگذارید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه زمان دهید تا روی آن طلایی شود. در مدتی که این لایه می پزد، شما می توانید، لایه دیگر را آماده کنید.
اگر در زمان پخت کیک، خمیر پف کرد، می توانید به آن ضربه بزنید تا پف خمیر بخوابد؛ این کار موجب صاف و یک دست شدن لایه های کیک خواهد شد. در صورتی که کیک به لایه های روغنی چسبید، اجازه دهید تا سرد شود، سپس آن را جدا کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کیک روسی، برای آماده کردن فراستینگ، خامه را فرم داده و کنار بگذارید. سپس شیر عسلی و کره نرم را هم زده تا رنگ آن روشن شود.
بعد، پنیر را به تدریج و با قاشق به کرم شیر عسلی اضافه کرده و هم بزنید. در مرحله بعدی، خامه را داخل مخلوط پنیر و شیر عسلی ریخته و هم بزنید.
برای اسمبل یا سر هم کردن کیک، یک لایه از آن را برداشته و یک سوم فراستینگ خوشمزه را بر روی آن بریزید، سپس به وسیله یک پالت آن را صاف کنید؛ توجه داشته باشید که یک لایه نازک از فراستینگ برای قرار دادن در بین لایه ها کافی می باشد.
بعد از اینکه لایه بعدی را قرار دادید کمی فشار دهید تا هوای بین لایه ها خارج شده و لایه ها به هم بچسبد . بعد از قرار دادن لایه آخر، روی کیک و اطراف آن را نیز با فراستینگی که آماده کرده اید پوشانده و خوب صاف کنید.
برای تزیین از پودر کاکائو و خرده های کیک استفاده کنید در آخر کیک را با یک تکه سلفون پوشانده و برای ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا کیک سفت شده و فراستینگ به داخل آن نفوذ کند.
نکات:
خواص کاکائو: