طرز تهیه برگر ذرت و سویا

اگر گیاهخوار هستید و نمیتوانید همبرگر بخورید به شما پیشنهاد میکنیم با ما در ادامه این مطلب همراه باشید تا طرز تهیه یک همبرگر گیاهی خوشمزه را آموزش دهیم. برگر ذرت و سویا یکی از انواع برگرهای گیاهی است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد. 

  

مواد لازم برای تهیه برگر ذرت و سویا :

  • ذرت پخته : 1 پیمانه
  • آرد سوخاری : 2 ق‌اشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ : 1 عدد
  • سویا : 2 پیمانه
  • پیاز کوچک : 1 عدد
  • روغن : به میزان لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه برگر ذرت و سویا :

نیم ساعت قبل از اینکه بخواهید همبرگر را درست کنید سویا را در کاسه ای بریزید و روی آن آب بگیرید و کمی نمک بپاشید تا خیس بخورد.

پیاز را پوست گرفته و آب سویا را کاملا بگیرید ، سپس پیاز و سویا را در چرخ گوشت بریزید تا کاملا چرخ شود حالا به آن نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.

در مرحله بعد یک عدد تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
از مایه برگر به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در دست به شکل همبرگر فرم دهید.
همه مایه را به همین صورت به شکل برگر درست کنید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از نیم ساعت تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، سپس برگرها را در روغن سرخ کنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شکل ساندویچ درست کنید.

 

نکته:

  • زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌کند.
  • اگر احساس کردید مایه برگر کمی شل است و حالت نمی‌گیرد یک قاشق سوپ‌خوری دیگر آردسوخاری اضافه کنید.


خواص سویا:

  • برای جلوگیری از پوکی استخوان سویا بخورید.
  • با مصرف سویا از سرطان پستان پیشگیری کنید.
  • سویا سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
  • خوردن سویا موجب کاهش کلسترول بد خون میشود.
  • مصرف سویا برای جلوگیری از سرطان پروستات مفید است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.