طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی :

قارچ سوخاری یکی از خوشمزه ترین فست فود هایی است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید این پیش غذای خوشمزه ارزش غذایی بالایی دارد.ما در نمناک تلاش کردیم دستور تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به بهترین روش آموزش دهیم.

A sheet pan of fried mushrooms garnished with parsley.

 

مواد لازم برای قارچ سوخاری:

  • قارچ:300 گرم
  • پودر سوخاری:1 پیمانه
  • آرد:4 قاشق غذاخوری سر پر
  • تخم مرغ:2 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •  پودر آویشن: به میزان لازم
  •  پودر سیر: به میزان لازم

 

طرز تهیه قارچ سوخاری:

برای درست کردن قارچ سوخاری سعی کنی قارچ هایی انتخاب کنید که نه خیلی بزرگ باشند و نه خیر ریز قارچ های متوسط و سالم بهترین گزینه برای تهیه قارچ سوخاری است.

حالا قارچ ها را خوب شسته و داخل سبد بریزید تا آب اضافی اش برود سپس روی یک دستمال تمیز قارچ ها را بچینید تا کاملا خشک شود.

در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و کمی نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. 

آرد، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن را در ظرف دیگری بریزید و به خوبی مخلوط نمایید.

تابه گودی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، قارچ ها را ابتدا در آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید و در نهایت داخل روغن قرار دهدی تا سرخ شوند.

 بعد از اینکه یک طرف قارچ ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا سمت دیگر قارچ ها هم سرخ شود. قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود. قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.


خواص قارچ:

  •  قارچ التهابات بدن را کاهش می دهد.
  • خوردن قارچ موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
  • برای کاهش کلسترول بد خون قارچ بخورید.
  • مصرف قارچ راهی برای مبارزه با پیری زودرس میباشد.
  •  قارچ‌ها خواص ضد سرطانی دارند و از پیشرفت سلول‌های سرطان پستان جلوگیری می‌کنند. 


نحوه تمیز کردن قارچ:

  • بهترین راه برای تمیز کردن قارچ استفاده از حوله کاغذی مرطوب برای مالیدن هر قارچ به آرامی است. 
  • همچنین می توانید قارچ های خود را در یک لکه شستشو دهید ، اما حتماً آنها را به طور خلاصه بشویید. 
  • آنها را در آب خیس نکنید. 
  • انتهای قارچ ها را خاموش کنید. 
  • می توانید بگویید چه بخشی از قارچ را جدا کنید زیرا انتهای آن اغلب سخت تر از بقیه قارچ ها است و ممکن است دارای رنگ زرد باشد. 
  • پس از قطع شدن انتهای ، شما آماده استفاده از قارچ های خود هستید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.