ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه ته چین گوشت را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.
روغن | به میزان لازم |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت | ۶۰۰ گرم |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
برنج | ۴ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست چکیده | ۸ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
خلال پسته | برای تزیین |
خلال بادام | برای تزیین |
خلال پوست پرتقال | برای تزیین |
برنج را بشویید و 2 ساعتی در آب و نمک خیس دهید. بعد آن را در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید. فقط باید برای این ته چین برنج را کمی دان تر بردارید ادویه ها را با هم مخلوط کنید. ته قابلمه یا تابه مورد نظر ، کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را کف آن بپوشانید. سپس نصف برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصفی از پیاز ریز خرد شده را بریزید و مقداری از مخلوط ادویه ها را روی آن بپاشید. به گوشت هم مقداری ادویه بپاشید و بر روی پیاز داغ بچینید . سپس باقی مانده پیاز را روی گوشت پهن کنید و گوشت را کاملا بپوشانید. بعد بقیه برنج را روی گوشت بریزید و برنج را دم کنید. قابلمه ته چین را روی حرارت قرار دهید تا با حرارت متوسط بخار کند. آنگاه حرارت را کم کنید تا ته چین به مدت یک ساعت روی حرارت کاملا دم بکشد. پیاز کوچکی را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود . کشمش را بشویید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ته چین را با آنها تزیین کنید.
• پیاز را خرد کنید. • از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید. • برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید. • می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید.
منبع : طرز تهیه ته چین گوشت