طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن

مواد لازم برای کباب تابه ای

  • گوشت چرخ کرده:500 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
  • گوجه فرنگی :3 عدد
  • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
  • پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
  • پیاز رنده شده :1 عدد
  • پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
  • گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
  • نمک :به میزان لازم

طرز-تهیه-کباب-تابه-ای

  

طرز تهیه کباب تابه ای خانگی

طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای

  1. ابتدا پیاز را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
  2. پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته را با گوشت چرخ‌شده مخلوط کنید.
  3. به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت تمایل کمی سماق به ترکیب بالا اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر ورز دهید.
  4. تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن روغن بریزید.
  5. مواد آماده‌شده را با دست کف تابه پهن کنید و با کفگیر به صورت نواری یا مثلثی برش بزنید.
  6. درب تابه را گذاشته و شعله را کم کنید.
  7. وقتی شروع به آب‌انداختن کرد، درب تابه را بردارید تا آب اضافه آن بخار شود.
  8. وقتی کباب‌ها سرخ شدند، آن‌ها را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر نیز پخته و سرخ شود.
  9. در این مرحله 3 یا 4 عدد گوجه‌فرنگی را برش زده و روی کباب‌ها قرار دهید یا این‌که آن‌ها را در تابه دیگری جداگانه سرخ کنید.
  10. کباب تابه‌ ای آماده شده را با برنج زعفرانی و گوجه سرو کنید و با کمی سماق و سبزی خوردن تزیین کنید.

ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای:

  1. بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید.
  2. دقت کنید اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ،هنگام پخت اندازه و سایز کباب تابه ای تغییر میکند و کباب تابه ای جمع میشود.
  3. هر چه مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
  4. برای لذیذتر شدن کباب تابه ای مقداری گلپر هم به آن اضافه کنید تا طعم متفاوت تری از کباب را امتحان کنید .
  5. برای معطر کردن کباب یک قالب کره را روی آن خرد کنید.
  6. هرگز از تخم مرغ در کباب تابه ای استفاده نکنید. چون باعث سفت شدن کباب می شود.
  7. کباب هارا با حرارت بسیار کم بپزید تا مغز پخت شوند.
  8. در صورت رقیق شدن مایه کبابتان مقداری آرد نخود چی و یا آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید.
  9. آب پیاز را پس از رنده کردن حتما بگیرید.
  10. روغن را حتما داغ کنید تا کباب ها هنگام سرخ شدن وا نروند.

نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای

  • برای این که یک کباب دیگی خوشمزه داشته باشید سعی کنید از گوشت کم چربی استفاده کنید.
  • در آخر پخت کمی زعفران آب شده اضافه کنید تا بوی خوش از غذا به استشمام برسد.
  • سعی کنید این کباب را با سماق میل کنید .
  • اگر بتوانید گوشت بره استفاده کنید که خیلی بهتر و لذیذتر خواهد شد .
  • نکته دیگر اینکه اگر آب پیاز را بگیرید و بعد پیاز را اضافه کنید گوشتتان ترد می‌شود .
  • می‌توانید فلفل سبز را لا به لای کباب بگذارید تا عطر فلفل را بخود بگیرد و در این صورت خیلی خوشمزه تر است.

منبع : donyaijzab

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.