طرز تهیه برگر ذرت و سویا

اگر گیاهخوار هستید و نمیتوانید همبرگر بخورید به شما پیشنهاد میکنیم با ما در ادامه این مطلب همراه باشید تا طرز تهیه یک همبرگر گیاهی خوشمزه را آموزش دهیم. برگر ذرت و سویا یکی از انواع برگرهای گیاهی است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد. 

  

مواد لازم برای تهیه برگر ذرت و سویا :

  • ذرت پخته : 1 پیمانه
  • آرد سوخاری : 2 ق‌اشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ : 1 عدد
  • سویا : 2 پیمانه
  • پیاز کوچک : 1 عدد
  • روغن : به میزان لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

ادامه مطلب ...

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی :

قارچ سوخاری یکی از خوشمزه ترین فست فود هایی است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید این پیش غذای خوشمزه ارزش غذایی بالایی دارد.ما در نمناک تلاش کردیم دستور تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به بهترین روش آموزش دهیم.

A sheet pan of fried mushrooms garnished with parsley.

 

مواد لازم برای قارچ سوخاری:

  • قارچ:300 گرم
  • پودر سوخاری:1 پیمانه
  • آرد:4 قاشق غذاخوری سر پر
  • تخم مرغ:2 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •  پودر آویشن: به میزان لازم
  •  پودر سیر: به میزان لازم

  ادامه مطلب ...

بهترین و بدترین روغن‌ها برای آشپزی کدامند؟

در این مطلب به شما می‌گوییم چطور روغن مناسب برای تهیۀ انواع غذاها و خوراک‌ها را انتخاب کنید و از هرکدام در تهیه چه نوع غذایی استفاده کنید. با ما همراه باشید.

ویژگی‌های روغن مناسب برای آشپزی

هنگام انتخاب روغن برای آشپزی باید چند عامل را در بگیریم؛ از جمله روش پخت، نقطۀ دود، طعم و مواد مغذی روغن. نقطۀ دود روغن دمایی است که در آن چربی تجزیه و اکسید شدن آن شروع می‌شود. برای حفظ طعم مواد غذایی، روغن نباید به دمای نقطۀ دود برسد. بنابراین روغن‌های با نقطۀ دود بالاتر برای سرخ کردن، تفت دادن، کباب کردن و پختن در دمای بالا مناسب‌اند. روغن‌های با نقطۀ دود پایین مناسب استفاده در سس‌ها، طعم‌دهنده‌ها و چاشنی‌ها هستند. مزه هم در انتخاب روغن مناسب نقش دارد. مزۀ برخی روغن‌ها قوی‌تر است، درحالی‌که مزۀ انواع دیگر روغن کمتر به‌ زبان می‌‌آید.

  ادامه مطلب ...