طرز تهیه متبل بادمجان

متبل یکی از پیش غذاهای معروف لبنانی است که بادمجان و ارده تهیه میشود، این پیش غذا را میتوانید به راحتی تهیه کرده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه از مهمان های خود پذیرایی کنید.


مواد لازم برای متبل بادمجان:

  • ارده: 5 تا 6 قاشق غذاخوری 
  •  پیاز کوچک: 1 عدد
  • بادمجان:  4 تا 5 عدد 
  • سیر: 6-7 حبه 
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  •  لیمو سنگی: نصف


 

 طرز تهیه متبل بادمجان:

ابتدا بادمجان راکبابی کرده و بعد از اینکه همه جای آن کبابی شد داخل آب سرد قرار داده و پوست آن را به آرامی و بدون اینکه گوشت بادمجان جدا شود بکنید.سپس بادمجان ها را  ساطوری کنید.

 در مرحله بعد پیاز را پوست گرفته و  ریز خرد کنید و سیر رو له یا رنده، با هم یه کوچولو تفت بدید.

بادمجان را بهش اضافه کنید و دو سه دقیقه باشه و از روی حرارت بردارید، در آخر ارده، نمک، فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید.


خواص ارده:

  • ارده  استخوان درد و دردهای عضلانی را تسکین می دهد.
  • مصرف ارده به همراه عسل موجب تقویت نیروی جنسی می‌شود. 
  • ارده موجب افزایش قدرت یادگیری و تقویت حافظه کودکان میشود.
  • ارده و عسل برای درمان اختلالات کبد و کلیه و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.