متبل یکی از پیش غذاهای معروف لبنانی است که بادمجان و ارده تهیه میشود، این پیش غذا را میتوانید به راحتی تهیه کرده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه از مهمان های خود پذیرایی کنید.
مواد لازم برای متبل بادمجان:
طرز تهیه متبل بادمجان:
ابتدا بادمجان راکبابی کرده و بعد از اینکه همه جای آن کبابی شد داخل آب سرد قرار داده و پوست آن را به آرامی و بدون اینکه گوشت بادمجان جدا شود بکنید.سپس بادمجان ها را ساطوری کنید.
در مرحله بعد پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید و سیر رو له یا رنده، با هم یه کوچولو تفت بدید.
بادمجان را بهش اضافه کنید و دو سه دقیقه باشه و از روی حرارت بردارید، در آخر ارده، نمک، فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید.
خواص ارده: