قارچ سوخاری یکی از خوشمزه ترین فست فود هایی است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید این پیش غذای خوشمزه ارزش غذایی بالایی دارد.ما در نمناک تلاش کردیم دستور تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به بهترین روش آموزش دهیم.
مواد لازم برای قارچ سوخاری:
طرز تهیه قارچ سوخاری:
برای درست کردن قارچ سوخاری سعی کنی قارچ هایی انتخاب کنید که نه خیلی بزرگ باشند و نه خیر ریز قارچ های متوسط و سالم بهترین گزینه برای تهیه قارچ سوخاری است.
حالا قارچ ها را خوب شسته و داخل سبد بریزید تا آب اضافی اش برود سپس روی یک دستمال تمیز قارچ ها را بچینید تا کاملا خشک شود.
در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و کمی نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
آرد، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن را در ظرف دیگری بریزید و به خوبی مخلوط نمایید.
تابه گودی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، قارچ ها را ابتدا در آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید و در نهایت داخل روغن قرار دهدی تا سرخ شوند.
بعد از اینکه یک طرف قارچ ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا سمت دیگر قارچ ها هم سرخ شود. قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود. قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.
خواص قارچ:
نحوه تمیز کردن قارچ: