گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط و در حد ساتوری ریز خرد شده تخم مرغ ۱ عدد جعفری ریزخرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پودر نان سوخاری ساده ۲/۱ پیمانه سیر ۲ حبه نمک به میزان لازم پودر فلفل سیاه به میزان لازم آب۴/۱ پیمانه نعناع تازه یا خشک کمی روغن زیتون یا مایع یا کره به میزان لازم برای سس کوفته : رب فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری ( در صورت نبود از رب فلفل شیرین استفاده کنید و اگر رب فلفل هم موجود نبود، به همان میزان رب گوجه فرنگی و یا خیلی کم سس فلفل قرمز تند یا سس چیلی شیرین استفاده کنید. ) گوجه فرنگی ۲ بدون پوست رنده شده آب۱ پیمانه روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم پودر فلفل سیاه به میزان لازم پودر آویشن طرز تهیه: همه مواد رو با هم ترکیب کنید حسابی ورز بدید و اجازه بدید یک ساعت داخل یخچال استراحت کنه کوفته ها رو داخل روغن سرخ کنید و اون ها رو داخل سس در حال جوش بندازید تا بپزه و به روغن بیفته بادمجون و غوره و کوجه فرنگی رو هم تفت بدید و در اواخر پخت به خوراک اضافه کنید