طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
- گوشت چرخ کرده:500 گرم
- فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
- گوجه فرنگی :3 عدد
- رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
- پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
- سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
- پیاز رنده شده :1 عدد
- پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
- پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
- گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
- نمک :به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه ای خانگی
طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای
- ابتدا پیاز را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
- پیاز رندهشده و آبگرفته را با گوشت چرخشده مخلوط کنید.
- به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت تمایل کمی سماق به ترکیب بالا اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر ورز دهید.
- تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن روغن بریزید.
- مواد آمادهشده را با دست کف تابه پهن کنید و با کفگیر به صورت نواری یا مثلثی برش بزنید.
- درب تابه را گذاشته و شعله را کم کنید.
- وقتی شروع به آبانداختن کرد، درب تابه را بردارید تا آب اضافه آن بخار شود.
- وقتی کبابها سرخ شدند، آنها را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر نیز پخته و سرخ شود.
- در این مرحله 3 یا 4 عدد گوجهفرنگی را برش زده و روی کبابها قرار دهید یا اینکه آنها را در تابه دیگری جداگانه سرخ کنید.
- کباب تابه ای آماده شده را با برنج زعفرانی و گوجه سرو کنید و با کمی سماق و سبزی خوردن تزیین کنید.
ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای:
- بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید.
- دقت کنید اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ،هنگام پخت اندازه و سایز کباب تابه ای تغییر میکند و کباب تابه ای جمع میشود.
- هر چه مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
- برای لذیذتر شدن کباب تابه ای مقداری گلپر هم به آن اضافه کنید تا طعم متفاوت تری از کباب را امتحان کنید .
- برای معطر کردن کباب یک قالب کره را روی آن خرد کنید.
- هرگز از تخم مرغ در کباب تابه ای استفاده نکنید. چون باعث سفت شدن کباب می شود.
- کباب هارا با حرارت بسیار کم بپزید تا مغز پخت شوند.
- در صورت رقیق شدن مایه کبابتان مقداری آرد نخود چی و یا آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید.
- آب پیاز را پس از رنده کردن حتما بگیرید.
- روغن را حتما داغ کنید تا کباب ها هنگام سرخ شدن وا نروند.
نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای
- برای این که یک کباب دیگی خوشمزه داشته باشید سعی کنید از گوشت کم چربی استفاده کنید.
- در آخر پخت کمی زعفران آب شده اضافه کنید تا بوی خوش از غذا به استشمام برسد.
- سعی کنید این کباب را با سماق میل کنید .
- اگر بتوانید گوشت بره استفاده کنید که خیلی بهتر و لذیذتر خواهد شد .
- نکته دیگر اینکه اگر آب پیاز را بگیرید و بعد پیاز را اضافه کنید گوشتتان ترد میشود .
- میتوانید فلفل سبز را لا به لای کباب بگذارید تا عطر فلفل را بخود بگیرد و در این صورت خیلی خوشمزه تر است.
منبع : donyaijzab